PRESENTACIÓ

Facebook

L’ empresa familiar Autocars Pons va iniciar l’ activitat l’ any 1931, i des de llavors el nostre creixement a permès consolidar-nos com una empresa amb solera. En aquest temps  s’ ha viatjat per Catalunya, Espanya, tota Europa i també el nord d’Àfrica.

 

Amb més de 80 anys d’ història, Autocars Pons continua fidel al seu estil: oferir un bon transport i una atenció personalitzada a tots els seus clients. Aquesta orientació cap als seus clients, permet oferir una àmplia gamma de serveis adaptats a les necessitats específiques de les agències de viatge, entitats públiques, col·legis, congressos, empreses i particulars.

 

Autocars Pons posa a disposició del públic un gran equip humà amb més de 25 persones altament qualificades, amb base operativa al Pol·ligon Industrial “El Segre” a Lleida, amb una flota de més de 18 vehicles equipats amb les màximes prestacions de confort i seguretat i amb una antiguitat mitjana inferior als 5 anys.

Aquest any 2015, ens han reconegut com a Empresa Solidària per l'Ajuntament de Lleida. Hem volgut implicar-nos en projectes d'acció social, especialment agrair a l'associació ASVOLCALL i DOWN LLEIDA per deixar que els acompanyem en aquest camí que duen a terme. Esperem poder ajudar-los més i més durant molts anys.

Felicitats!!!

 

 

 

 

En l’ actualitat, un dels nostres objectius és oferir la màxima qualitat en la prestació dels nostres serveis, així com el respecte i la protecció del medi ambient. Per aquesta raó la direcció està certificada i es fa càrrec del manteniment del sistema integrat de gestió de qualitat i medi ambient, basat en les normes ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i UNE 13816:2003.

 

Imatge ISO